Thursday, April 19, 2018

My LinkedIn Profile

View nocable's profile on LinkedIn

It-virksomheden Nocable.dk drives af Robert Wolf, der har over 30 års erfaring på it-området, hvor han gennem hele sin karriere har arbejdet med netværk, installation og support i nogle af landets store virksomheder. I 2008 kastede Robert sig ud i livet som selvstændig og hjælper i dag gennem Nocable.dk en lang række mindre og mellemstore virksomheder med at optimere deres IT – og altid med fokus på at gøre det så nemt, hurtigt og effektivt for kunden som muligt.

”Da jeg startede Nocable.dk, var det fordi, jeg på mange områder kunne se et åbenlyst behov for it-support hos mindre virksomheder. Alt for mange bøvler med it i hverdagen. Uanset om det handler om at få et antivirusprogram hos en lille virksomhed til at virke – eller at installere trådløse netværk på landets efterskoler og privatskoler, så er udgangspunktet tit det samme: Virksomhedens fokus på og interesse for it ligger ikke højest. Det skal bare virke! Derfor så jeg en niche i markedet for at hjælpe disse virksomheder. Både fordi jeg brænder for it – og fordi jeg er af den overbevisning, at vi får det bedste resultat, når viden, erfaring og interesse følges ad”.

 Robert Wolf
Indehaver af Nocable.dk 

Nocable.dk har solid erfaring inden for:

3Com, HP, Cisco, Lancom , Lenovo & Lexmark og andre SQL programmeringer, Databaser, Netværk, ATM, Routing, VLAN, Trådløst netværk, it-oprydning, Projekter med indførelse af nyt CRM system samt mailklient for 250 medarbejdere.

Nocable.dk leverer endvidere produkter fra:

Lancom ( Wireless ( Hosted og Onsite) & Epaperløsninger)
Lenovo ( PC, notebook & Server)
Panda Antivirus
Proxmox Virtualiseringssoftware
Xibo Infoskærme / Digital Signage
Axigen Mailserver

Kontakt os på 2237 5474 eller via vores Kontaktformular og mere om, hvordan vi har hjulpet andre.